Nyhetsbrev 2 - Akvamarinen 1

Information om städdag inför sommaren, inglasade balkonger, grovsopor i soprum och på vinden samt succe för vår stamspolning. Hittar du i senaste nyhetsbrevet nedan. Trevlig läsning önskar styrelsen! 

Städdag inför sommaren
Nu är det dags att återigen tillsammans ta tag i våran utemiljö med allt vad det innebär. Datum är satt till Söndag 13 Maj klockan 10. För er som inte deltagit tidigare brukar det hela ta en timme cirka, och vi har inga större arbeten att göra i år. Viktigast är att snygga till i gångarna, plantera nya blommor vid entredörrarna samt plocka upp skräp från området. Vi hoppas så många som möjligt kan delta.

Inglasade balkonger
Styrelsen har tidigare i år fattat beslut på att tllåta inglasning av balkonger och uteplatser för de boende som önskar göra detta. Vi vill tacka Linda Palmqvist i port 8 för hjälpen med jämförelsearbetet mellan leverantörerna. Valet av leverantör har fallit på Lumon. Representant från Lumon kommer besöka vår förening direkt efter vår städdag den 13 Maj och berätta mer om deras lösningar. Informationsmötet börjar klockan 11 för alla intresserade.

Grovsopor i soprum och på vinden
Återigen vill vi påminna om att inga grovsopor får lämnas i soprummet, på vinden eller ute på gården. I samband med vår städdag den 13e Maj kommer vi slänga allt kvarlämnat i våra utrymmen.

Succe för vår stamspolning
Stamspolningen under April månad var en succe där samtliga 41 lägenheter kunde behandlas. Tack till alla boende för visad flexibilitet. Här kommer ett par tips för att undvika stopp i brunnar och avlopp :
• Undvik spola ner tops, kattsand, torkservetter, sanitetsprodukter i toaletten
• Rengör golvbrunnen i duschutrymmet samt vattenlåsen under vasken var 3:e månad.
• Kör diskmaskinen på 65 grader eller mer minst var 3:e disk.
• Vid renovering är det viktigt att undvika att färg, spackel eller betongrester kommer ner i avloppen.

Hemsida
Glöm inte att titta in på föreningens hemsida www.akvamarinen1.se där du som bostadsrättsägare samt hyresgäst hittar nyttig information som rör ditt boende i föreningen.

Med hopp om att värmen snart infinner sig önskar vi en härlig sommar till alla boende !

/ Styrelsen